Fa parketta, szalagparketta

A parketták legfőbb jellemzője, hogy teljes vastagságukban valódi fából készülnek, egy-, kettő, és háromrétegű típusban. Mind látványban, mind érzésben természetesek és meleg hatásúak, emellett minden típusuk hosszú élettartamú, és többször felújítható. Ezen kívül kiváló hő- és hangszigetelő, antisztatikus, és antiallergén, könnyen és egyszerűen  tisztán tartható, ami nagy segítség az asztmás és allergiás betegségben szenvedőknek.

Napjainkban a fa az építészetben és a belső terek kialakításában egyaránt reneszánszát éli. A fa alapú padlók, tér- és falburkolatok mindig is kedveltek voltak. E felületek természetes anyaguk révén természetes környezetet sugároznak. A parketták segítségével a természet egy darabját varázsolja otthonába.

A szalagparketta megjelenése óta népszerű a vásárlók körében. Egyrészt mert lerakása egyszerű, másrészt mert járófelülete 3-4 alkalommal újracsiszolható, így az évtizedekig használható. A szalagparketta (készparketta) 100% fából készül. Gyönyörű, járófelületi mintázata különleges fafajták erezetének köszönhető.

A kínálatunkban megtalálható szalagparketták lakkozott, olajozott felülettel kerülnek forgalomba.

 

A fa parketta és szalagparketta előnyei:

– széleskörű és vonzóan sokoldalú választék

– 100%-ban természetes alapanyagokból készült melegburkolat

– maximális lépéskomfort, csendes járás – alacsony lépészaj

– antisztatikus, és antiallergén, könnyen és egyszerűen tisztántartható

– a klick – rendszernek köszönhetően egyszerű lerakás

– „úsztatva” kerül leburkolásra, nincs leragasztva az aljzathoz, ezért esetleges sérülés esetén is egyszerűen cserélhető egy-egy panel

– lerakás után azonnal használható

– padlófűtés esetén is alkalmazható

– többször felújítható, az olajozott padló kisebb felületi sérülései könnyen javíthatók