Modul PVC

A jelen legkorszerűbb vízálló designpadló burkolata. Jól alkalmazható magánlakások, irodák, közületek, üzletek, vendéglátóipari létesítmények, szállodák burkolására.

A mai technológiának köszönhetően széles minta- és színválasztékban elérhető.

A lapok vastagsága típustól függően lehet 2, 2,5, 5 és 7,5 mm. A burkolat elkészítéséhez választhatunk a ragasztós, ragasztás nélküli és klikkes fajtákból.

Fa parketta szalagparketta

 

A parketták legfőbb jellemzője, hogy teljes vastagságukban valódi fából készülnek, egy-, kettő, és háromrétegű típusban. Mind látványban, mind érzésben természetesek és meleg hatásúak, emellett minden típusuk hosszú élettartamú, és többször felújítható. Ezen kívül kiváló hő- és hangszigetelő, antisztatikus, és antiallergén, könnyen és egyszerűen  tisztán tartható, ami nagy segítség az asztmás és allergiás betegségben szenvedőknek.

Napjainkban a fa az építészetben és a belső terek kialakításában egyaránt reneszánszát éli. A fa alapú padlók, tér- és falburkolatok mindig is kedveltek voltak. E felületek természetes anyaguk révén természetes környezetet sugároznak. A parketták segítségével a természet egy darabját varázsolja otthonába.

A szalagparketta megjelenése óta népszerű a vásárlók körében. Egyrészt mert lerakása egyszerű, másrészt mert járófelülete 3-4 alkalommal újracsiszolható, így az évtizedekig használható. A szalagparketta (készparketta) 100% fából készül. Gyönyörű, járófelületi mintázata különleges fafajták erezetének köszönhető.

A fa parketta és szalagparketta előnyei:

– széleskörű és vonzóan sokoldalú választék

– 100%-ban természetes alapanyagokból készült melegburkolat

– maximális lépéskomfort, csendes járás – alacsony lépészaj

– antisztatikus, és antiallergén, könnyen és egyszerűen tisztántartható

– a klick – rendszernek köszönhetően egyszerű lerakás

– “úsztatva” kerül leburkolásra, nincs leragasztva az aljzathoz, ezért esetleges sérülés esetén is egyszerűen cserélhető egy-egy panel

– lerakás után azonnal használható

– padlófűtés esetén is alkalmazható

– többször felújítható, az olajozott padló kisebb felületi sérülései könnyen javíthatók

 

Laminált padló

A 80-as években megjelent laminált padló rossz hírneve már a múlté, mert nincs az a szín és/vagy mintázat mely ne jelenhetne meg egy laminált padlón. Emellett pedig már több, mint 10 éve olyan minőségi követelményeknek kell megfelelnie, melyeket tekintve egy mai laminált padló semmilyen szinten sem sorolható a faparketta mögé.

Milyen helyiségbe milyen laminált padló ajánlott?A háló- és gyermekszobákba (ahová már jóval kevesebb koszt hordunk be) alacsonyabb kopásállóságú laminált padló is megfelelő, azonban a konyhába és étkezőbe, nappali és más, nagyobb igénybevételnek kitett helyiségekbe javasolt a magasabb kopásállóságra tervezett laminált padlót fektetni Irodahelyiségekbe és nagyforgalmú ügyfélvárókba csak a direkt erre kialakított, erős kopásállósági osztályba sorolt laminált padlók alkalmasak.

31 – mérsékelt használat         32 – normál használat     33 intenzív használat

 

 

Alkalmazható laminált padló a padlófűtéshez?

Meleg vizes padlófűtésnél igen, viszont az elektromos padlófűtés esetén nem ajánlott az erős átmelegedés miatt (28 C fok fölött a laminált padló károsodhat).

Le lehet ragasztani a laminált padlót?

A padló leragasztása kifejezetten ellenjavasolt. Leragasztás esetén a jótállás érvényét veszti.

Használhatók a laminált padlón görgős székek?

Igen, de fontos, hogy megfelelő védelemmel lássuk el a felületet. Manapság már nem probléma az irodai székeket puha görgőkkel megrendelni. Ezek jelentősen megnövelik a laminált padló élettartamát, amely így sokáig megőrzi újszerű megjelenését.

A kemény görgőknél a por, apró kvarcos szennyeződések a görgő alá kerülve megtörhetik a laminált felületet, így a laminált padló karcos lesz és elveszti a nedvességgel szembeni ellenállását.

Szőnyegek

A szőnyegek a lakásunk berendezéséhez tartozó textilipari termékek. Napjainkban ennél azonban már sokkal több funkciót töltenek be, hiszen a lakóterek dekorációját is biztosítják. Nemcsak a padozaton helyezhetőek el, hanem falra is függeszthetőek. Díszítő hatásuk mellett nem feledkezhetünk meg a hő- és hangszigetelő hatásukról sem.

Stílusukat, formájukat, mintájukat nagyban befolyásolja az aktuális lakberendezési divatirányzat.

Lépést tartunk ezen irányzatok változásával így üzletünkben minden igényt kielégítő választék fogadja a vásárlót.

  • széles szín, minta, méret és szálhosszúság választék
  • magas minőségű szőnyegek, exclusive kínálat
  • a klasszikustól a modernig
  • gyerekszőnyegek széles választéka

Padlószőnyeg

A padlószőnyeg hangulatot és kényelmet kölcsönöz otthonunknak. Nincs is annál kellemesebb érzés, mikor mezítláb végig sétálunk a szobában és érezzük talpunk alatt a puha anyagot.

Komfortos hatásán túl jobb akusztikát és hangszigetelést biztosít a helyiségnek. Nem véletlen, hogy a világ nagy koncerttermeinek falait és padlóját is ezzel borítják.

Az esztétikai élmény mellett a padlószőnyeg nyugalmat is jelent, ha gyermek vagy idős ember van a családban, mivel csúszásmentessé varázsolja a járófelületet. A csúszós lépcső is kevésbé veszélyes, ha szőnyeggel van borítva. És ha valaki mégis leesik a törések és sérülések kockázata jelentősen csökken. Tudományosan bizonyított tény, hogy a szőnyeg elnyeli az esés hatásait.

Téves elképzelés, hogy a padlószőnyeg asztmát vagy allergiát vált ki.

 

A háromdimenziós bolyhos szerkezet magában tartja az allergiát kiváltó szemcséket és meggátolja, hogy visszajusson a levegőbe. A szőnyegek nem jó búvóhelyek a házi poratka számára.  Természetesen be kell tartani a szőnyegek tisztításával kapcsolatos hétköznapi szabályokat, de ezek által a szőnyeg hozzá járul a levegő minőségének javításához. Fontos a porszívózás és a helyiség szellőztetése. De ilyen csekély áldozatokkal az allergia és asztma nem jelentkezhet szőnyeggel ellátott helyiségekben.

A padlószőnyeg végtelen lehetőséget kínál…Elegáns minimalizmus, kifinomult elegancia vagy meleg rusztika…bármilyen ízlése, életstílusa van, a szőnyeg képes ezt kielégíteni. A textúrák, színek alapanyagok széles választéka jellemzi a piacot. Minden esetben megtalálja a vásárló a tapétához, függönyhöz, festékhez tökéletesen harmonizáló darabot.

 

Díszítse kertjét, balkonját, játszóterét műfűvel. Egyre sűrűbb napjainkba kevésbé fér bele a fűnyírás, kertgondozás. Ezzel a technikával vissza tudjuk hozni az ápolt tér hangulatát. Nem kell gyomirtásra koncentrálnunk, öntöznünk sem kell, csak élvezni az élénk, zöld színben pompázó pázsitot. Állatbarátoknak is ajánljuk, mivel ezen az anyagon kedvence aligha szeretné elásni dolgait.

A ma forgalomban lévő műfüvek már az igazi hatását keltik és visszahozzák a természetet életterünkbe.

 

Műfű

WPC teraszburkolat

Teraszburkolat vásárlás előtt  a látványra, a tartósságra, a költségvetésre és az ápolás intenzitására vonatkozólag különböző szempontokat érdemes figyelembe vennünk. Aki könnyen kezelhető burkolatot keres, annak a WPC (Wood Plastic Composit, fa-műanyag kompozit) kétség kívül a legjobb megoldás. A hagyományos fa teraszburkolatokkal ellentétben a WPC burkolat kevés karbantartást igényel. Érdemes lerakás után illetve két évente UV álló olajjal lekezelni a felületet. Így hosszú időre megőrzik színüket. A tisztán tartása is egyszerű, hiszen elég tavasszal vagy ősszel lemosni magasnyomású mosóval.

A WPC teraszok további előnye, hogy rendkívül rugalmasak és ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben. Mivel a WPC teraszburkolatok nem korhadnak és nem szálkásodnak, ezért kültéri területeken is ajánlott a használatuk.

Forgalmazott márkáink