Bemutatkozás

Lépjen velünk kapcsolatba

Segítünk megtalálni a megfelelő terméket

Az ötlet 1998-ban született meg, hogy egy olyan lakossági igényeket kielégítő szőnyeg áruházat hozzunk létre, amely kedvező árakon, de mégis magas minőségben szolgálja ki vevőkörét. Az elképzelés a Szőnyegvár áruházban öltött formát. Pár éven belül a nagy generál kivitelező cégek is felfigyeltek Ránk, akik nagyobb mennyiségű megrendelésekkel lendítették fel az üzletet. Ekkor született meg a gondolat, hogy felállítsunk egy csapatot, mely az általunk szállított melegpadló burkolatokat szakszerű kivitelezéssel fektesse le. Így alakult meg a Duosz Kft., mely számos helyi és országos szintű építő és kivitelező céget szolgál ki a mai napig, a lakosság igénye mellett.

Az üzletmenet során számos neves lakberendezővel, és belsőépítésszel alakítottunk ki jó kapcsolatot, és egyre nagyobb volt az igény egy olyan helyre, ahol a tervek és ötletek találkoznak az anyaggal, melyből megszületik a késztermék. Így a Szőnyegvár mellett, 2005 nyarán megnyitott a Sába lakberendezési üzlet, melynek jelmondata az óta is változatlan, “tervezéstől a kivitelezésig”.

A Bemutatóterem a Győrben, a Mérföldkő utca 11. alatt szám fogadja vásárlóit. Igyekeztünk olyan hangulatot létrehozni, hogy a hozzánk betérő alig néhány perc és úgy érzi, kedves ismerősök, barátok fogadják.

Telefon: 96/518-898

Mobil: +3670/9353486

             +3670/9353481

9012 Győr Mérföldkő u. 11

Nyitva Tartás

Hétfőtől-Péntekig

9-17

Szombat: ZÁRVA

Vasárnap és ünnepnap: Zárva

 

 
 
 

info@sabavarazs.hu