Az ötlet 1998-ban született meg, hogy egy olyan lakossági igényeket kielégítő szőnyeg áruházat hozzunk létre, amely kedvező árakon, de mégis magas minőségben szolgálja ki vevőkörét. Az elképzelés a Szőnyegvár áruházban öltött formát. Pár éven belül a nagy generál kivitelező cégek is felfigyeltek Ránk, akik nagyobb mennyiségű megrendelésekkel lendítették fel az üzletet. Ekkor született meg a gondolat, hogy felállítsunk egy csapatot, mely az általunk szállított melegpadló burkolatokat szakszerű kivitelezéssel fektesse le. Így alakult meg a Duosz Kft., mely számos helyi és országos szintű építő és kivitelező céget szolgál ki a mai napig, a lakosság igénye mellett.

Az üzletmenet során számos neves lakberendezővel, és belsőépítésszel alakítottunk ki jó kapcsolatot, és egyre nagyobb volt az igény egy olyan helyre, ahol a tervek és ötletek találkoznak az anyaggal, melyből megszületik a késztermék. Így a Szőnyegvár mellett, 2005 nyarán megnyitott a Sába lakberendezési üzlet, melynek jelmondata az óta is változatlan, "tervezéstől a kivitelezésig".

A Bemutatóterem a Győrben, a Mérföldkő utca 11. alatt szám fogadja vásárlóit. Igyekeztünk olyan hangulatot létrehozni, hogy a hozzánk betérő alig néhány perc és úgy érzi, kedves ismerősök, barátok fogadják.

Mert a nagyvilágban is jelen vagyunk

Lépjen kapcsolatba velünk!

Szeretnénk segíteni a megfelelő termékek kiválasztásában.

Telefon

vezetékes: +3696 518-898

mobil: +3670 9353486

Bemutatóterem

9012 Győr, Mérföldkő út 11.

Nyitvatartás:

Hétfőtől – Péntekig: 9-17

Szombat: 9 – 13

Vasárnap és ünnepnap: zárva

Email

info@sabavarazs.hu